ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

28.09.2009

Αθήνα, 10 Οκτωβρίου 2009

 

Συνάδελφοι,

 Με αφορμή την έναρξη της νέας θεατρικής σεζόν 2009-2010 θέλουμε, καταρχήν, να ευχηθούμε σε όλους υγεία, δύναμη και επαγγελματική ευημερία. Το καινούργιο αυτό ξεκίνημα μας δίνει την ευκαιρία να σας ενημερώσουμε και για μια σειρά αποφάσεων κι ενεργειών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που ελπίζουμε πως θα διευρύνουν τους ορίζοντες και θα διευκολύνουν την λειτουργία του Σωματείου μας.

 Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια σας ανακοινώνουμε την κατασκευή ιστοσελίδας την οποία μπορείτε να επισκέπτεστε όλοι από 10 Οκτωβρίου 2009 πληκτρολογώντας http://www.setth.gr. Η σελίδα αυτή έχει ως στόχο την έγκυρη ενημέρωση και την άμεση επικοινωνία όλων των μελών του Σωματείου κι ελπίζουμε πως θα είναι ένα σημαντικό βήμα για την καλύτερη λειτουργία του Σ.Ε.Τ.Θ. Το http://www.setth.gr θα σας δίνει τη δυνατότητα να βρίσκετε καταστατικά, συμβάσεις και πρακτικά συνεδριάσεων, να μαθαίνετε τα νέα και τις εξελίξεις στο Σωματείο και τον ευρύτερο χώρο του θεάτρου και να επικοινωνείτε γρήγορα και άμεσα μαζί μας με ένα κλικ.

 Επίσης, με την παρούσα ανακοίνωση το Δ.Σ. επιθυμεί να υπενθυμίσει σε όλους τους συνάδελφους ότι οι νέες συμφωνίες που θα προκύψουν με τους θεατρικούς επιχειρηματίες θα πρέπει να εμπεριέχουν την αύξηση  6% που ισχύει από 1/6/2009 σύμφωνα με την τελευταία Κλαδική Συλλογική Σύμβαση.  Η ίδια σύμβαση προβλέπει και υποχρεωτική πρόσληψη και ασφάλιση στο ΙΚΑ για τα μέλη του Σωματείου κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των παραστάσεων (Συνεργεία).

Συνάδελφοι,

Ας γίνει στόχος όλων μας για τη νέα θεατρική σεζόν κανένα θέατρο στην Ελλάδα να μην λειτουργήσει χωρίς μέλος του Σωματείου μας.

Ας γίνει καθήκον και υποχρέωση μας η προάσπιση της εργασίας μας και η καταγγελία κάθε παράνομης ενέργειας.

Ας γίνει συνείδηση το απαραβιάστο δικαίωμά μας στην ασφάλιση και την τήρηση των κανονισμών ασφάλειας και υγιεινής.

Και αυτή τη χρονιά σας καλούμε να προασπίσετε μαζί μας τα ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματά μας.

Σας καλούμε να γραφτείτε όλοι στο Σωματείο Ελλήνων Τεχνικών Θεάτρου.

 

Προστατεύουμε τη δουλειά!

Δυναμώνουμε το Σωματείο!

 

Για το Δ.Σ. του Σ.Ε.Τ.Θ

 

       Ο Πρόεδρος                                          Ο Γενικός Γραμματέας

ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ                              ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ