ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ Σ.Ε.Τ.Θ.

10.05.2012

Αρ. Πρωτ. 29 /2012 

Αθήνα, 8 Μαΐου 2012


Οι αλλαγές στο εργασιακό/ασφαλιστικό/κοινωνικό τοπίο έχουν επηρεάσει αναπόφευκτα και το χώρο του Θεάτρου, απειλώντας θεμελιώδη δικαιώματα όλων των εργαζομένων ανεξαιρέτως: το Σωματείο Ελλήνων Τεχνικών Θεάτρων διαισθάνεται περισσότερο έντονα από ποτέ την ανάγκη για συσπείρωση όλων των ανθρώπων που εργάζονται στο Θέατρο, προκειμένου να παραμερίσουμε τυχόν αγκυλώσεις και να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα αποτελεσματικά και ουσιαστικά.

Ενάντια λοιπόν στο χάος που κυριαρχεί σήμερα στο χώρο του Θεάτρου και των καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων εν γένει, το Δ.Σ. του Σ.Ε.Τ.Θ. αποφάσισε να ανοίξει τις πόρτες του και σε άλλες ειδικότητες. Φορείς, ομάδες ή φυσικά πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Θεάτρου και μοιράζονται τους ίδιους φόβους με εμάς, δεν έχουν παρά να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους ώστε να πραγματοποιηθεί ένας γόνιμος διάλογος με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων, τη χαρτογράφηση των προβλημάτων και τον εντοπισμό λύσεων.

Απώτερος στόχος μας είναι η εδραίωση ενός Σωματείου ισχυρού και με πλαίσιο λειτουργίας αντίστοιχο των Σωματείων του εξωτερικού.

Για οποιαδήποτε λεπτομέρεια ή διευκρίνιση χρειαστείτε, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας στο τηλέφωνα 2105231407 και 6937206160.



Για το Δ.Σ. του Σ.Ε.Τ.Θ.


     Ο Πρόεδρος                                Ο Γενικός Γραμματέας

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΓΙΟΣ                             ΓΙΩΡΓΟΣ  ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ